Fishing Forum
Skip to Content


Fishing Forum > Utah Fishing Forum : Utah Fishing General >

Anyone having a problem with the site

fishing FLASY FISH LURES fishing
(Page 1 of 2)
> >
Report Post | Register to Reply
Anyone having a problem with the site
Got a PM from a member that reported a problem he was having with BFT, please reply with your browser type, if you are having this same issue.

"Losing Scroll Bar
I need to refresh the screen a couple times before the screen has a scroll bar - started a few weeks back and I've lived with it but ....

It usually happens when you first visit the BFT site and after you refresh the screen a few times it fixes itself."
I use a Chrome Browser "


BFT administrator and moderator
Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
Same issue - Latest version of chrome.
Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
Third person with the problem, and Chrome. If I let it set without moving the mouse or doing anything until it is completely loaded, it works. If I do it too fast, it locks it up.

With IE, it locks up when I am writing a response, especially if it is too long. I need to write my response and then copy and paste.
Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
Have had it happen on my phone using Chrome and on my laptop using whatever comes with Windows 10 (Microsoft edge I think).

But it is intermittent and sometimes won't happen for days.
=======================================


Light travels faster than sound.

So some people seem really bright until you hear them talk.
Report Post | Register to Reply
Re: [a_bow_nut] Anyone having a problem with the site In reply to
Wow, sounds like chrome might be causing this issue, maybe edge too. I'm having the same issue using Chrome. Now I'm wondering if members with another browser are effectedUnsure. I've contacted the owner, waiting on a response. I'm sure they will get their tech folks on this ASAP and get us an answer.


BFT administrator and moderator
Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
Having the same problem on my tablet using Chrome and also on my desktop at work using IE.
Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
Ditto on my galaxy
Report Post | Register to Reply
Re: [ReelMasta] Anyone having a problem with the site In reply to
My galaxy also. About 4 weeks now.
Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
Locks up like that all the time on me lately. I thought my computer mite be shot at first, but it's only on BFT. I use safari.
Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
same here Chrome. sometime have to refresh 3 time before
I get scroll back

____________________________________________________

Three-fourths of the Earth's surface is water, and one-fourth is land. It is quite clear that the good Lord intended us to spend triple the amount of time fishing as taking care of the lawn.
Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
 yep the same thing with chrome, no scroll bar
Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
No such issues with Firefox.

Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
yup - same issue with Mac Safari!


My wife calls me the "Obsessive Compulsive Fisherman" (OCF)
Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
Latest chrome on up to date android. It's done that to me for a long time. Months? It's intermittent though, perhaps is an issue one out of 5-10 visits. It only happens when opening a thread, not on the main forum screen listing topics/threads.

For me though, the more aggravating bug is how the forum list loads on a mobile device. It's slow and cumbersome coding, so it loads slowly even on a computer, but that's exacerbated on a mobile device. As a result as I start to zoom in on a topic to tap on it the screen moves on me as a new element loads. It'll do this 5 6 7 times before the screen is finally loaded well enough to remain stable. it would be far more efficient if the page would download its layout so that that's defined and in place and then individually load the elements rather than adjusting the layout for each of the elements as they load.

Even typing this reply the site is very laggy compared to any other sites I visit. The coding on this web page is clunky and interfering with reasonable performance
Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
Yes, I have had that same issue itermittenly for months now. I use both edge and chrome, but it has happened more with edge.

Mike
Report Post | Register to Reply
Re: [TubeDude] Anyone having a problem with the site In reply to
Those of us troglodytes on real computers and running Firefox have no issues at all.



Cleverly disguised as a responsible adult
Report Post | Register to Reply
Re: [RockyRaab] Anyone having a problem with the site In reply to
Had the problem with Chrome a week ago but it hasn't done it lately. Also, ticky I know, but while we're fixing things could we get the time stamp right? I't's an hour off for me.



"Outside of a dog a book is man's best friend. Inside a dog it's too dark to read." -Groucho Marx
Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
Chrome on Winders 8...
Did it a few months ago then cleared up, it's back now with a vengeance (every other page load).
Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
I'm using Edge and have had this problem for months. I also can not load inline pictures into a post using Edge (Some toolbars don't appear).
Report Post | Register to Reply
Re: [catchinon] Anyone having a problem with the site In reply to
LOL, the problem you are having has to do with you not setting up your profile page correctly. When I get a few minutes, I'll send you a PM explaining how to fix that time issue.


BFT administrator and moderator
Report Post | Register to Reply
Re: [BURLEY] Anyone having a problem with the site In reply to
The inline pic issue is the fault of the browser you are using, not giving you the ability to use that function. The main fault there is the site is getting to be very old now, as far as sites go and back when this site was created, it was built using IE and the browser system that was available at the time. Since then a lot has changed and the patch work that the IT folks use is having a hard time keeping up with all the changes. I use Chrome and don't get that tool bar either but if I use my IE browser, it works fine. If you really want to post inline pics I suggest you use the IE(internet explorer) browser. I'm not sure but I think it will work with FireFox too.


BFT administrator and moderator
Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
Yes - Chrome
Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
As you may recall, awhile back I reported to you that I was having issues. They have only gotten worse and today they are the worst that they have been. I have issues with the scroll bar disappearing and as a result the screen freezing with both Chrome and Firefox.


"Many of the most highly publicized events of my presidency are not nearly as memorable or significant in my life as fishing with my daddy."
- Jimmy Carter
(This post was edited by kentofnsl on May 17, 2018, 8:43 AM)
Report Post | Register to Reply
Re: [kentofnsl] Anyone having a problem with the site In reply to
I've been putting off using Firefox as my internet browser but if the IT folks can't fix this issue, I just might need to make the change. The screen freezing issue is all because of the ads loading on the site, as Charina said, if they would all load at the same time, this likely would not be an issue(screen freezing) but with the constant loading, our computers just can't keep up with it, so it freezes.Crazy


BFT administrator and moderator
Report Post | Register to Reply
Re: [wiperhunter2] Anyone having a problem with the site In reply to
Changing to Firefox likely won't help. I see that I had a senior moment when I made my post (which I have now edited).


"Many of the most highly publicized events of my presidency are not nearly as memorable or significant in my life as fishing with my daddy."
- Jimmy Carter
> >